«Διαλύει» τη Λυών η Άρσεναλ με απίθανο γκολ Βιέιρα! (vids)

Τρομερή εμφάνιση για την Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Λυών, με τους «κανονιέρηδες» να προηγούνται με 3-0, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Φάμπιο Βιέιρα. Μία ασίστ και ένα απίστευτο γκολ ο απολογισμός του Πορτογάλου στο πρώτο 45άλεπτο στο Ντουμπάι!



«Διαλύει» τη Λυών η Άρσεναλ με απίθανο γκολ Βιέιρα! (vids)

Ναι, είναι φιλικό, ναι, στο τέλος της ημέρας δεν θα το θυμούνται πολλοί, αλλά όσοι φίλοι της Άρσεναλ έχουν εικόνα από την αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στη Λυών, δεδομένα θα είναι ενθουσιασμένη για το πρώτο 45άλεπτο!

Ο Γκάμπριελ άνοιξε το σκορ, ύστερα από ασίστ του Έντεγκααρντ, και εν συνεχεία τη σκυτάλη πήρε ο Φάμπιο Βιέιρα. Αρχικά, «σέρβιρε» το 2-0 για τον Έντι Ενκέτια, που προορίζεται για βασικός μετά τον τραυματισμό του Γκαμπριέλ Ζεσούς, για να έρθει ο ίδιος και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Μετά το γκολ του Άγγλου επιθετικού στο 33’, η στιγμή του… ημιχρόνου έλαβε χώρα στο 39’. Υπέροχη κυκλοφορία μπάλας της Άρσεναλ, πάσα του Νέλσον προς τα πίσω και τρομερό τελείωμα του Βιέιρα στο «γάμα» της εστίας του Λόπες. Τρομερή στιγμή, θύμισε το τρίτο γκολ απέναντι στη Μπρέντφορντ και το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου είναι γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος