Τα τρία τελευταία γκολ της Άρσεναλ έχουν την… υπογραφή του Έντεγκααρντ! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρώτο της φιλικό στο Ντουμπάι η Άρσεναλ, η οποία πήρε το προβάδισμα απέναντι στη Λυών, χάρη στο γκολ του Γκάμπριελ Μανγκαλάες. Η ασίστ φυσικά προήλθε από τον Μαρτίν Έντεγκααρντ, ο οποίος έχει ανάμειξη, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, στα τρία τελευταία τέρματα της ομάδας του!



Τα τρία τελευταία γκολ της Άρσεναλ έχουν την… υπογραφή του Έντεγκααρντ! (vids)

Γκάμπριελ Μανγκαλάες σκοράρει, Μαρτίν Έντεγκααρντ «σερβίρει» και κάπως έτσι η Άρσεναλ παίρνει το προβάδισμα απέναντι στη Λυών, στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση στο Ντουμπάι, απέναντι στη Λυών.

Το χαμένο τετ-α-τετ του Φάμπιο Βιέιρα, διαδέχθηκε το εξαιρετικά εκτελεσμένο κόρνερ του Νορβηγού, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να κάνει το 1-0, με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, κόντρα στους Γάλλους του «βασικού» Αλεξάντερ Λακαζέτ.

Βγάζοντας από την συζήτηση το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα και την ήττα με 4-2 από τη Γουότφορντ, η Άρσεναλ βλέπει τον αρχηγό της να έχει άμεση συμμετοχή σε γκολ της, για 3η συνεχόμενη φορά.

Η αρχή έγινε στο «Μολινό» και στη νίκη με 2-0 επί της Γουλβς, στο τελευταίο ματς της Premier League πριν από την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πλέον, το σερί συνεχίζεται, ο Νορβηγός καταγράφει την ασίστ και το πρώτο, ανεπίσημο γκολ της Άρσεναλ για τον Δεκέμβριο, είναι γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος