H Ρεάλ έδωσε μονάχα 1.800 θέσεις στη Λίβερπουλ αντί για τις προβλεπόμενες 4.000!

Η Λίβερπουλ γνωστοποίησε πως η ενημέρωση που έλαβε από την Ρεάλ προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, αναφορικά με τις μόλις 1.800 διαθέσιμες θέσεις για τους οπαδούς της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ενόψει της αναμέτρησης της 15ης Μαρτίου. Παραβλέπει τους κανονισμούς της UEFA η «βασίλισσα», το ψάχνουν οι «κόκκινοι».  



H Ρεάλ έδωσε μονάχα 1.800 θέσεις στη Λίβερπουλ αντί για τις προβλεπόμενες 4.000!

Οι κανονισμοί της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι τέτοιοι που αναφέρουν ότι θα πρέπει κάθε γηπεδούχος ομάδα να διαθέτει τουλάχιστον το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου στον κόσμο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η Ρεάλ ενημέρωσε την Λίβερπουλ πως της διαθέτει μόλις 1.800 θέσεις για το ματς της Μαδρίτης στις 15 του Μάρτη. Και η συνολική χωρητικότητα του «Μπερναμπέου» είναι περί τις 81.000 θέσεις. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς εξπέρ στα μαθηματικά για να καταλάβει πως οι θέσεις για τους οπαδούς των «κόκκινων» είναι ελάχιστες και ασφαλώς σε ποσοστό πολύ μικρότερου του 5%. Αυτό, θα αντιστοιχούσε σε 4.000 θέσεις.

«Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για ν’ αυξήσουμε τη διαθέσιμη χωρητικότητα που μας αναλογεί και θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του αγγλικού κλαμπ.