«Εκφοβισμός» από την Βραζιλία στο πρώτο ημίχρονο με την Κορέα και ιστορικό ρεκόρ! (vids)

Απίθανη Βραζιλία, μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και προς κάθε αντίπαλο που θέλει να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Τεσσάρα» στο ημίχρονο κόντρα στη Νότια Κορέα και βραζιλιάνικη… σάμπα στο Κατάρ, με ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ!



«Εκφοβισμός» από την Βραζιλία στο πρώτο ημίχρονο με την Κορέα και ιστορικό ρεκόρ! (vids)

Βραζιλία αποφασισμένη για πρόκριση η «Σελεσάο» του Τίτε απέναντι στη Νότια Κορέα, με τους τυπικά γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 από το 13ο λεπτό και με 4-0 στο ημίχρονο, έχοντας καθηλώσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Βινίσιους, με το πρώτο γκολ του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ραφίνια.

 

Πέντε λεπτά μετά, ο Ριτσάρλισον κέρδισε πέναλτι από τον Κιμ, ο Νεϊμάρ εκτέλεσε εύστοχα στο 13’ και το 2-0 βάζει ήδη πρόκρισης για τους «8» του Μουντιάλ.

 

Από εκεί και πέρα, η μπάλα… χάθηκε και ο Ριτσάρλισον σημείωσε το τρίτο του γκολ στο τρέχον Παγκόσμιο Κύπελλο, ύστερα από συνεργασία των Σίλβα και Μαρκίνιος και υπέροχη κάθετη πάσα του πρώτου στον παίκτη της Τότεναμ.

 

Και πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ήρθε το 4-0 από τον Πακετά. Η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Μουντιάλ που σημειώνει τέσσερα γκολ στη φάση των «16» στο πρώτο ημίχρονο, είναι γεγονός…

 

Δημήτρης Μανάκος