Χούλιαν Άλβαρες: Έβαλε και πρόκριση στο μαγικό 2022!

Από τη μεταγραφή… ζωής και την μετακίνηση στην Ευρώπη, μέχρι τις χρησιμότατες και πολύτιμες για εκείνον, συμβουλές από τον Πεπ και την πρόκριση της Αργεντινής στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ! Ο Χούλιαν Άλβαρες συνεχίζει να ζει μαγικό 2022!  



Χούλιαν Άλβαρες: Έβαλε και πρόκριση στο μαγικό 2022!

Αν η κατάληξη του ημερολογιακού έτους είναι τέτοια που θα προκαλέσει πίκρα από έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό της «αλμπισελέστε» στα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ουδείς το γνωρίζει αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, μέχρι τώρα, το 2022 έχει φερθεί τρομερά στον Χούλιαν Άλβαρες! Από τις τρομερές και γεμάτες γκολ εμφανίσεις στη Ρίβερ Πλέιτ, έχοντας πετύχει μέχρι και 6 τέρματα σε ένα ματς, πήρε τη μεγάλη μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ και ανταποκρίνεται τρομερά στο «ψήσιμο» από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τον δουλεύει, τον βοηθάει, τον συμβουλεύει και ο μικρός παίρνει τις συμμετοχές που θα είναι λάφυρο για το μέλλον.

Ο Άλβαρες κατάφερε να βρεθεί και στην αποστολή της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Σκαλόνι να τον εμπιστεύεται για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό stage και ο νεαρός επιθετικός τον δικαίωσε στο έπακρο.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πλασέ του, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο ματς – τελικό με την Πολωνία και έστειλε τους Αργεντινούς στους «16» του τουρνουά του Κατάρ! Κι ακόμα υπάρχει δρόμος, τον οποίο ο Μέσι και η παρέα του θέλουν να διανύσουν μέχρι τέλους στην Μέση Ανατολή…

Ο Άλβαρες με την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα στο Παγκόσμιο, την Πρέμιερ και το Τσάμπιονς Λιγκ, βρήκε δίχτυα. Όταν τον γεμίζουν με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, το ανταποδίδει με γκολ. Και έχει όλο το μέλλον μπροστά του…