Χοντραίνει το πράγμα στο Βέλγιο: «Αν βρούμε τον χαφιέ, τελείωσε από την ομάδα»!

Έπειτα απ’ όσα κυκλοφόρησαν για τον μεγάλο καυγά των παικτών του Βελγίου, ο Τιμπό Κουρτουά ανέφερε πως αν βρεθεί ο άνθρωπος από τον οποίο διέρρευσε το επεισόδιο, θα είναι και η τελευταία του ημέρα στους κύκλους της εθνικής ομάδας!  



Χοντραίνει το πράγμα στο Βέλγιο: «Αν βρούμε τον χαφιέ, τελείωσε από την ομάδα»!

Στο Βέλγιο η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και η φετινή παρουσία στο Μουντιάλ είναι περιπετειώδης και κάκιστη αγωνιστικά. Και το πράγμα δεν έχει τέλος…

Έπειτα από δύο άσχημα παιχνίδια και πολύ περισσότερο μετά την τρομερή ήττα (2-0) από το Μαρόκο, οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κυνηγούν την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην Κροατία.

Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε ένας άγριος καυγάς με τους Αζάρ, Ντε Μπρόινε και Βερτόνχεν, με τον Λουκάκου να τους χωρίζει προτού έρθουν στα χέρια και η κατάσταση ξεφύγει παντελώς, κάτι που φαίνεται πως ισχύει, αν λάβει κανείς υπόψιν τις δηλώσεις του Τιμπό Κουρτουά.

Ο πρώην πορτιέρε της Τσέλσι και νυν της Ρεάλ, ξεκαθάρισε ότι: «Αν βρεθεί ο άνθρωπος που το έβγαλε προς τα έξω, θα είναι και η τελευταία του ημέρα στην εθνική ομάδα»!