Ο Μπέιλ έχει να σκοράρει 18 μήνες απέναντι σε Άγγλο τερματοφύλακα! (vid)

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία και ο Γκάρεθ Μπέιλ ετοιμάζεται για το 3ο ματς της καριέρας του σε Μουντιάλ. Στόχος; Το πρώτο γκολ απέναντι σε Άγγλο τερματοφύλακα, μετά από 18 μήνες. Επί της ουσίας, μετά από το τελευταίο του χατ-τρικ με σύλλογο!



Ο Μπέιλ έχει να σκοράρει 18 μήνες απέναντι σε Άγγλο τερματοφύλακα! (vid)

Η τελευταία αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γεγονός και η Ουαλία παίζει τα «ρέστα» της απέναντι στην Αγγλία, για μία θέση ανάμεσα στις «16» καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Σε ένα τουρνουά που ομολογουμένως δεν της έχει πάει καλά, αν αναλογιστεί κανείς την ισοπαλία με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ήττα με 2-0 από το Ιράν στο φινάλε, η ομάδα του Ρόμπερτ Πέιτζ καλείται να εξαντλήσει τις πιθανότητές της και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη επί των «τριών Λιονταριών», στην 13η μεταξύ τους συνάντηση.

Για να αποδώσει φυσικά καλά η Ουαλία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρεθεί σε καλή μέρα ο Γκάρεθ Μπέιλ! Πότε σκόραρε όμως για τελευταία φορά κόντρα σε Άγγλο γκολκίπερ;

Πάει καιρός είναι η αλήθεια! Είναι κάτι περισσότερο από 500 ημέρες. Ορίζεται ακριβώς πριν από 1,5 χρόνο, στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο Λονδίνο!

Στο 4-0 της ομάδας του, ο Ουαλός βρήκε δίχτυα τρεις φορές, από την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα μέχρι και το 80ο λεπτό, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να είναι ο Άαρον Ράμσντεϊλ!

Λίγες μέρες λοιπόν πριν ο Άγγλος πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ, ήταν και ο τελευταίος γκολκίπερ του «Νησιού» που «πληγώθηκε» από τον Γκάρεθ Μπέιλ. Έκτοτε, αυτό δεν συνέβη ποτέ ξανά και άπαντες αναρωτιόμαστε αν ο Τζόρνταν Πίκφορντ θα σταματήσει το σερί του Μπέιλ μετά από 18 μήνες…

Δημήτρης Μανάκος