Η ηγετική καθοδήγηση του Κριστιάνο και η παρότρυνση για το χειροκρότημα στον κόσμο (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περπατάει με το κεφάλι ψηλά, ξεδιπλώνει το μπόι του, με φουσκωμένα πνευμόνια και υπερηφάνεια που γίνεται διακριτή από… χιλιόμετρα. Η ηγετική του παρουσία στην εθνική Πορτογαλίας μέχρι στιγμής οδήγησε την ομάδα στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ και η συμπεριφορά του είναι τέτοια που δείχνει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη φανέλα με το εθνόσημο.  



Η ηγετική καθοδήγηση του Κριστιάνο και η παρότρυνση για το χειροκρότημα στον κόσμο (vids)

Το κεφάλαιο της Γιουνάιτεντ έκλεισε οριστικά και ο ίδιος ούτε που έχει ασχοληθεί μετά τη συνέντευξη – κόλαφο που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν προτού αναχωρήσει για το Κατάρ και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο ματς απέναντι στην Ουρουγουάη μπορεί να έμεινε με το παράπονο για το γκολ που πιστώθηκε τελικά στον Μπρούνο, αλλά η νίκη της Πορτογαλίας και η πρόκριση στην επόμενη φάση τον κάνει ευτυχισμένο, ακόμα κι αν του απομένει ένα μικρό παράπονο για τις ατομικές του επιδόσεις.

Πάντως, τόσο πριν από το ματς με τον τρόπο που μιλάει στους συμπαίκτες του και ηγείται περπατώντας πρώτος, όσο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης προτρέποντας όλους να χειροκροτήσουν τον κόσμο τις εξέδρες, ο CR7 δείχνει τα αδιαμφισβήτητα αρχηγικά χαρακτηριστικά του…