Ένα ψαλιδάκι = Τέσσερα εκατομμύρια follow για τον Ριτσάρλισον!

Πού να έχει και συνέχεια… Το γκολ του Ριτσάρλισον με το ψαλιδάκι, ήταν αρκετό για να πάρει 4 εκατομμύρια followers, με τον Βραζιλιάνο να φτάνει σε φοβερό νούμερο, μετά την πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο!Ένα ψαλιδάκι = Τέσσερα εκατομμύρια follow για τον Ριτσάρλισον!

Είναι δεδομένο πως το ποδόσφαιρο έχει τεράστια επιρροή στα social media, αλλά ο Ριτσάρλισον φρόντισε να αποδείξει πως ισχύει και το αντίστροφο. Ότι δηλαδή μπορεί ένας παίκτης να μετρά 500.000 λάικ σε ποστάρισμά του, πριν πάει στο Κατάρ και εν συνεχεία, με μία εξαιρετική εμφάνιση, η απήχησή του να εκτοξευθεί!

Διότι αυτό ακριβώς συνέβη με τον επιθετικό της Τότεναμ, ο οποίος σκόραρε δις στην πρεμιέρα, χάρισε τη νίκη στη Βραζιλία απέναντι στη Σερβία και έφτασε τα 13 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Πόσους είχε νωρίτερα; Περίπου 9 εκατομμύρια κόσμος τον ακολουθούσε, με το εντυπωσιακό του ψαλιδάκι, για το 2-0 της «Σελεσάο» να μην κοστολογείται απαραίτητα με οικονομικό κέρδος, αλλά με μία τεράστια… εκτόξευση στον κόσμο της τεχνολογίας!

Δημήτρης Μανάκος