Σάλος με τον Κλίνσμαν και όσα είπε για τους Ιρανούς, «είναι ντροπή» απάντησε ο Κεϊρόζ (vid)

Για στοιχεία της κουλτούρας των Ιρανών έκανε λόγο ο Γιούργκεν Κλίνσμαν αναφορικά με τα σκληρά μαρκαρίσματα στους παίκτες της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κάρλος Κεϊρόζ. «Ντροπή του ποδοσφαίρου τέτοια σχόλια, αλλά εμείς σε καλούμε στις εγκαταστάσεις μας να μιλήσεις και να μάθεις πολλά από τους παίκτες» του είπε ο Κεϊρόζ!  



Σάλος με τον Κλίνσμαν και όσα είπε για τους Ιρανούς, «είναι ντροπή» απάντησε ο Κεϊρόζ (vid)

Στην τηλεόραση του BBC ακούστηκαν σχόλια που προκάλεσαν δυσαρέσκεια, αλλά ουδείς έσπευσε να διορθώσει, να σταματήσει ή να προσπαθήσει να «σώσει» κάπως την κατάσταση όταν ο Γιούργκεν Κλίνσμαν χαρακτήρισε κουλτούρα των Ιρανών, τα σκληρά μαρκαρισματα, όπως τα είδε απέναντι στην Ουαλία.

«Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο τέτοια σχόλια, κανείς δεν επιτρέπεται να πονέσει την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητά μας. Εμείς σε καλούμε στις εγκαταστάσεις μας να μιλήσεις με τα παιδιά, να σου πουν για την ποίηση, την άλγεβρα, την χώρα, τον κόσμο του Ιράν και να δεις πόσο πολύ αγαπούν και σέβονται όλοι το ποδόσφαιρο» απάντησε ο Κεϊρόζ μέσω social media.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης