Ντε Μπρόινε: «Είμαστε πολύ μεγάλοι για να κερδίσουμε το Μουντιάλ»!

Μπορεί το Βέλγιο να κατάφερε να κερδίσει έστω και με κακή εμφάνιση το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίσει το Μουντιάλ! «Είμαστε πολύ γερασμένοι για να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά!



Ντε Μπρόινε: «Είμαστε πολύ μεγάλοι για να κερδίσουμε το Μουντιάλ»!

Είναι γεγονός πως το Βέλγιο φάνηκε… κουρασμένο στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στον Καναδά, όμως κατάφερε να πάρει το ζητούμενο, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπατσουαγί.

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, αλλά λίγες μέρες μετά, ο άσσος της Μάντσεστερ Σίτι προέβη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Σε μία μεγάλη συνέντευξή του στη Guardian, μίλησε γενικότερα για την ζωή ενός ποδοσφαιριστή στην Premier League, τα χρήματα που λαμβάνει, την σύγκρισή τους με έναν τραγουδιστή, τον τρόπο που βίωσε τον κορονοϊό με την οικογένειά του, αλλά και το Μουντιάλ.

Μάλιστα η δήλωσή του περί κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν χαρακτηριστική. «Είμαστε πολύ μεγάλοι για να το κάνουμε», είπε, δείχνοντας επί της ουσίας πως η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, στο Μουντιάλ του 2018!

Παράλληλα, φρόντισε να αναδείξει και την δυσκολία της Premier League, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το εν λόγω πρωτάθλημα, «τρώει» τον ποδοσφαιριστή…

Δημήτρης Μανάκος