Μόνο οι ΗΠΑ και η ... Βραζιλία δυσκολεύουν τόσο την Αγγλία! (vid)

Η Αγγλία για τρίτη φορά σε ματς απέναντι στις ΗΠΑ δεν καταφέρνει να πάρει νίκη σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου και φαίνεται ότι αυτός ο αντίπαλος αποκτά μορφή... κρυπτονίτη για τα «τρία λιοντάρια», μαζί και με την Βραζιλία!  



Μόνο οι ΗΠΑ και η ... Βραζιλία δυσκολεύουν τόσο την Αγγλία! (vid)

Οι Άγγλοι «γέννησαν» τρομερές προσδοκίες μετά την εξάρα απέναντι στο Ιράν στην πρεμιέρα τους στο φετινό Μουντιάλ και η κατάσταση διαμορφώθηκε έτσι που θα μπορούσαν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα έπαιρνε πρόκριση στα νοκ-άουτ έπειτα από μόλις δυο παιχνίδια στον θεσμό.

Ωστόσο, η μαχητικότητα των ΗΠΑ περιόρισε τρομερά τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ που έμειναν στο 0-0 κι έτσι για τρίτο παιχνίδι σε αυτή την κόντρα σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αγγλία αποτυγχάνει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με τους Αμερικανούς.

Οι τελευταίοι θα μπορούν να υπερηφανεύονται γι' αυτό που έχουν πετύχει απέναντι στους Βρετανούς, αφού αναδεικνύονται σε... κρυπτονίκη των «λιονταριών» και μαζί μ' εκείνους, η Βραζιλία είναι η άλλη ομάδα που έχει περισσότερα ματς με τους Άγγλους και δεν έχει υποστεί ήττα, φτάνοντας στα τέσσερα!

 

Κώστας Ζάλιαρης