Κέιν: «Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου...»

Ο Χάρι Κέιν έκανε λόγο για παιχνίδι που προφανώς δεν πήγε και τόσο καλά όσο αυτό απέναντι στο Ιράν, από άποψη αποτελεσματικότητας, ενώ, απένειμε τα εύσημα στις ΗΠΑ για την ποιότητα που έχουν ως ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως η Αγγλία παραμένει σε θέση που η πρόκριση βρίσκεται πολύ κοντά.  



Κέιν: «Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου...»

Το τελικό 0-0 και η εικόνα των Άγγλων απέναντι στους Αμερικανούς θα μπορούσε ν' αποτελεί μια πολύ μεγάλη αιτία για προβληματισμό και έντονες σκέψεις του Σάουθγκεϊτ για τα πολλά πράγματα που δεν πήγαν καλά στο ματς της Παρασκευής.

Ωστόσο, ο Χάρι Κέιν θέλησε να εμφανιστεί αισιόδοξος και να μην αφήσει τη μια μέτρια προς κακή βραδιά της ομάδας να πάρει διαστάσεις.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, είχαμε ορισμένα καλά διαστήματα. Δεν είχαμε αυτό που χρειαζόταν για την τελική επιλογή. Σε αντίθεση με το παιχνίδι στο Ιράν όπου ήμασταν τρομερά αποτελεσματικοί σε κάθε ευκαιρία, τώρα αυτό δεν έγινε. Οι ΗΠΑ είναι πολύ καλή ομάδα, μας πίεσε σωστά και μας έκανε πολύ δύσκολο το ματς.

Είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να τους σεβαστούμε και να τους το αναγνωρίσουμε αυτό. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου με αυτό το αποτέλεσμα... Παραμένουμε σε καλή θέση στον όμιλο. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από αυτό που δείξαμε».

Κώστας Ζάλιαρης