Έξι γκολ με μόλις 6 επαφές περισσότερες από τον Μπαπέ η Αγγλία στην αντίπαλη περιοχή!

Η Αγγλία πέτυχε έξι τέρματα απέναντι στο Ιράν, η Γαλλία τέσσερα απέναντι στην Αυστραλία κι όμως, τα «τρία λιοντάρια» είχαν τεράστια αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων, αναλογικά με τις επαφές με τη μπάλα εντός περιοχής, σε σχέση με τον… Κιλιάν Μπαπέ μόνο του!  



Έξι γκολ με μόλις 6 επαφές περισσότερες από τον Μπαπέ η Αγγλία στην αντίπαλη περιοχή!

Η Αγγλία έκανε πρεμιέρα με το εντυπωσιακό 6-2 απέναντι στους Ιρανούς, ενώ, οι εν ενεργεία Παγκόσμιοι Κυπελλούχοι, Γάλλοι, χρειάστηκαν να κάνουν ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο για το τελικό 4-1 κόντρα στην Αυστραλία.

Μάλιστα, ο Ολιβιέ Ζιρού ισοφάρισε τα γκολ του κορυφαίου, Τιερί Ανρί, με τη φανέλα με το εθνόσημο, σε πολύ λιγότερα παιχνίδια και φυσικά σύντομα θα είναι ο μοναδικός κάτοικος την κορυφής των σκόρερ των «τρικολόρ».

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχασε ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, κατάφερε να πετύχει το ένα από τα τέρματα των Γάλλων για να βάλει κι εκείνος το… λιθαράκι του στη νίκη, έχοντας μόνος του 19 επαφές με τη μπάλα στην περιοχή των Αυστραλών.

Κι όμως, η Αγγλία συνολικά είχε 25 επαφές στο «κουτί»! Δεν χρειάστηκε περισσότερες, βέβαια, για να πετύχει έξι γκολ και να ξεκινήσει ιδανικά το «ταξίδι» στο φετινό Μουντιάλ…