Και τώρα… Λίβερπουλ: Η Βεατρίκη Σαρρή συναντά τους «κόκκινους»!

Στον καλύτερο μήνα της καριέρας της, η Βεατρίκη Σαρρή συναντά πλέον την Λίβερπουλ, για την 8η αγωνιστική της Women Super League και θα επιχειρήσει να σκοράρει για 4η συνεχόμενη αναμέτρηση, σε όλες τις διοργανώσεις!  



Και τώρα… Λίβερπουλ: Η Βεατρίκη Σαρρή συναντά τους «κόκκινους»!

Όταν ακούει κανείς πως η Μπράιτον υποδέχεται την Λίβερπουλ στο γυναικείο τμήμα, αυτομάτως σκέφτεται πως από τη μία έχουμε μία μικρομεσαία ομάδα της κατηγορίας, και από την άλλη μία «κολοσσιαία» δύναμη, που πιθανώς θα διεκδικεί το πρωτάθλημα, μαζί με την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αλήθεια είναι αυτό δεν ταυτίζεται ιδιαίτερα με την πραγματικότητα, μιας και η ομάδα της Βεατρίκης Σαρρής έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς σε 6 αναμετρήσεις και αναζητά το πρώτο 2Χ2 στην σεζόν, την στιγμή που η Λίβερπουλ, διαθέτει την 4η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και την 3η χειρότερη άμυνα και βρίσκεται στην 10η θέση, με μόλις μία νίκη υπέρ της.

Οι δύο ομάδες λοιπόν συναντιούνται στην 8η αγωνιστική της Women Super League και όπως είναι φυσικό, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην Βεατρίκη Σαρρή και τα πεπραγμένα της. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σκόραρε για πρώτη φορά με τη Μπράιτον, στην αναμέτρηση απέναντι στην Γουέστ Χαμ (νίκη με 4-5), εν συνεχεία ταξίδεψε στην Ελλάδα και βρήκε δίχτυα δις σε ισάριθμες αναμετρήσεις, και πλέον, έχει επιστρέψει στην βάση της.

Θα καταφέρει η Ελληνίδα να κάνει το 4Χ4 και να γίνει… ξανά η πρώτη, που έχει σκοράρει για δύο διαφορετικές ομάδες στο «Νησί», σε διαδοχικές αναμετρήσεις; Η απάντηση λίγο πριν τις 18:00, ώρα Ελλάδος!

Δημήτρης Μανάκος