Λίνγκαρντ: «Κι εγώ δεν είχα μιλήσει στη Γιουνάιτεντ, έπινα και δεν ήθελα να νιώθω τίποτα...»

Αβοήθητοι φαίνεται ότι αισθάνονται σε σημαντικά θέματα όσοι βρίσκονται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αναφέρθηκε στην μάχη που έδινε με την κατάθλιψη και τόνισε πως όπως ο Κριστιάνο δεν μιλούσε όλο αυτό τον καιρό προτού δώσει τη συνέντευξη, έτσι κι εκείνος προτίμησε να μην αναφέρει σε κανέναν όσα δεινά βίωνε...



Λίνγκαρντ: «Κι εγώ δεν είχα μιλήσει στη Γιουνάιτεντ, έπινα και δεν ήθελα να νιώθω τίποτα...»

Ο Λίνγκαρντ είχε χάσει την όρεξή του για το ποδόσφαιρο. Δεν ήθελε πλέον να παίζει. Ήταν στο γήπεδο, αλλά το πνεύμα του ήταν πολύ μακριά από αυτό. Ανυπομονούσε να τελειώσει το κάθε ματς για να πάει να χαθεί στο σκοτάδι του δωματίου του, ή όταν βρισκόταν στον πάγκο ευχόταν να μην τον επιλέξει ο προπονητής του.

«Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό ορισμένες φορές. Όπως και ο Κριστιάνο, έτσι κι εγώ δεν είχα μιλήσει σε κανέναν στην Γιουνάιτεντ και είχα κρατήσει τα προβλήματα μέσα μου» ανέφερε ο Lings και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν γνώριζε τι περνούσα εγώ. Όλοι σκέφτονταν “είναι ποδοσφαιριστής, έχει χρήματα, έχει ωραίο σπίτι, έχει ωραίο αυτοκίνητο”, όμως ήταν θέμα υγείας. Ψυχικής. Πραγματικά με φόβιζε το ενδεχόμενο να παίξω σε ματς, να είμαι κακός και να έχω ν' αντιμετωπίσω όλη την κριτική. Δεν έπινα ποτέ και έφτασα να πίνω. Ήθελα απλά να κάθομαι σπίτι και να μη νιώθω τίποτα. Το 2019 η μητέρα μου πήγε σε κλινική στο Λονδίνο για την ψυχική υγεία. Είχα πολλά προβλήματα εκτός γηπέδου. Αν και ονειρευόμουν να παίζω συνέχεια ποδόσφαιρο, δεν είχα πλέον επιθυμία να παίξω. Απλά πιστεύω μετά απ' όλα αυτά ότι πάντοτε υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης