Η Λίβερπουλ του τελικού του 2019 ούτε είχε ξαναπαίξει, ούτε έπαιξε ποτέ ξανά μαζί! (vid)

Μια 11άδα που θα μπορούσε να είναι παντελώς ασύνδετη. Κι όμως, ο Κλοπ ήξερε ακριβώς τι είχε φτιάξει. Παρ’ όλα αυτά, ίσως κανείς να μην γνώριζε ότι εκείνοι που ξεκίνησαν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη πριν από μια 3ετία, δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ ξανά μαζί ούτε βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα μετά από εκείνο το ματς!  



Η Λίβερπουλ του τελικού του 2019 ούτε είχε ξαναπαίξει, ούτε έπαιξε ποτέ ξανά μαζί! (vid)

Η άμεση επαναφορά της Λίβερπουλ στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τροπαίου μετά το μάθημα που πήρε από την Ρεάλ το 2018, στέφθηκε με επιτυχία.

Το 2019 στη Μαδρίτη, τα γκολ των Μανέ και Οριγκί στον αγγλικό «εμφύλιο» κόντρα στην Τότεναμ χάρισαν στο κλαμπ του Μερσεϊσαϊντ το 6ο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας τους.

Η 11άδα που είχε εμφανιστεί στο Wanda Metropolitano εκείνη την 1η Ιουνίου του 2019 απαρτιζόταν από τους: Άλισον, Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ.

Το παράδοξο στην υπόθεση και κάτι που μέχρι τώρα δεν γνώριζε κανείς στη Λίβερπουλ, είναι πως αυτή η 11άδα δεν είχε ξαναπαίξει ποτέ ξανά! Και δεν έπαιξε και ποτέ ξανά μαζί έπειτα από εκείνο το παιχνίδι!

Δείτε την αντίδραση του Χέντερσον όταν το έμαθε…