Κριστιάνο, η αποκαθήλωση: Τον σβήνουν τελείως από το «Ολντ Τράφορντ»! (vid)

Είναι δεδομένο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Και αν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση προς το παρόν, υπάρχουν κινήσεις που το επιβεβαιώνουν. Όπως αυτή που έλαβε χώρα στο «Ολντ Τράφορντ», με την απαλλαγή από την εικόνα του Πορτογάλου έξω από το γήπεδο!



Κριστιάνο, η αποκαθήλωση: Τον σβήνουν τελείως από το «Ολντ Τράφορντ»! (vid)

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, σε κάθε περίπτωση, αλλά σε αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως δεν υπάρχει γυρισμός. Οι δηλώσεις του Πορτογάλου σηματοδότησαν το τέλος και το ματς με τη Φούλαμ φαίνεται πως ήταν και το τελευταίο, που μπορούσε να παρευρεθεί στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων», παρότι επέλεξε να μην το κάνει.

Μπορεί να μην υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη τοποθέτηση αναφορικά με το μέλλον του, αλλά η πρόθεση είναι εμφανής. Αισίως, στο «Ολντ Τράφορντ» δεν θα υπάρχει τίποτα που να θυμίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα, όπως φαίνεται και από το σχετικό video, γίνεται η... αποκαθήλωση, με το κομμάτι της αφίσας του Κριστιάνο γύρω από το γήπεδο να «ξηλώνετε». Και κάπου εδώ, φτάσαμε στο τέλος…

Δημήτρης Μανάκος