Λίβερπουλ και Άρσεναλ μαζί σε τουρνουά στο Ντουμπάι, αλλά δεν θα κοντραριστούν

Όσοι δεν θα βρίσκονται στο Κατάρ για το Μουντιάλ από τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ, θα ταξιδέψουν στο Ντουμπάι για ένα ιδιαίτερο τουρνουά. Δεν θα παίξουν μεταξύ τους οι ομάδες της Πρέμιερ, διαδικασία πέναλτι με… εξτρά βαθμό θα έχουν όλα τα ματς, ακόμα και σε περίπτωση νίκης στα 90’!  



Λίβερπουλ και Άρσεναλ μαζί σε τουρνουά στο Ντουμπάι, αλλά δεν θα κοντραριστούν

Οι «κόκκινοι» και οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ, «κανονιέρηδες» θα ταξιδέψουν στο Ντουμπάι στις αρχές του Δεκέμβρη για ένα τουρνουά που η αλήθεια είναι πως … είναι αρκετά αλλόκοτο.

Αρχικά, έγινε ξεκάθαρο ότι δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους, με τις αγγλικές ομάδες να κοντράρονται μονάχα με τις Λυών και Μίλαν που επίσης συμμετέχουν στη μίνι διοργάνωση.

Όλα τα ματς θα διεξαχθούν στο Al Maktoum Stadium χωρητικότητας 15.000 θεατών και το πολύ ιδιαίτερο της κατάστασης είναι πως ακόμα κι όταν ένα ματς θα ολοκληρώνεται με νίκη κάποιας ομάδας, θα υπάρχει διαδικασία με πέναλτι για έναν εξτρά βαθμό!

Παράλληλα, οι ισοπαλίες θα δίνουν από δυο βαθμούς, ενώ, δεν θα υπάρξει τελικός και το τρόπαιο του Dubai Super Cup θα πάει στην ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Tuesday, December 8 - Arsenal vs Lyon (7:30pm local time)

Sunday, December 11 - Liverpool vs Lyon (2pm local time)

Tuesday, December 13 - Arsenal vs AC Milan (6pm local time)

Friday, December 16 - Liverpool vs AC Milan (3:30pm local time)