Μπρέντφορντ: Όταν προηγείται, δεν... χαμπαριάζει από «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ!

Η Μπρέντφορντ πέτυχε μία σπουδαία και «ιστορική» νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Τόνεϊ και συνέχισε την παράδοση που την θέλει να παίρνει τουλάχιστον τον βαθμό όποτε ανοίγει το σκορ σε αγώνα της Premier League. Ακόμη και αν είναι στο «Έτιχαντ», ακόμη και αν αυτό συμβαίνει κόντρα στους «πολίτες»!  



Μπρέντφορντ: Όταν προηγείται, δεν... χαμπαριάζει από «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ!

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ σημείωσε μία ιστορική νίκη στο «Έτιχαντ». Πρώτη στην ιστορία της Μπρέντφορντ στην έδρα των Σίτιζενς και δεύτερη στα χρονικά μετά από 32 χρόνια!

Η Λονδρέζικη ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 16' με τον Τόνεϊ και μετά «μίλησε» η... παράδοση, καθώς από το 2021 που η Μπρέντφορντ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 74 χρόνια, όποτε ανοίγει το σκορ φεύγει με το κεφάλι ψηλά από το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, στα 16 παιχνίδια που έχει σκοράρει πρώτη, έχει πάρει το τρίποντο τις 13 φορές με τις υπόλοιπες περιπτώσεις να λήγουν ισοπαλία!

Η Μπρέντφορντ, λοιπόν, με μπροστάρη τον Ίβαν Τόνεϊ, που σημείωσε το 21ο του γκολ για το 2022 και πανηγύρισε σαν να κλείνει τα αυτιά του στην κριτική και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, συνεχίζει να... τρομοκρατεί τους μεγάλους της Premier League.

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο χρόνο έχει θριαμβεύσει κόντρα στην Άρσεναλ (2-0), στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-0), στην 2η αγωνιστική της φετινής Premier League, στην Τσέλσι, στις 2 Απριλίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 4-1, ενώ έχει καταγράψει και το 3-3 με την Λίβερπουλ στο «Community», σε ένα ματς που κατά πολλούς, έκρινε τον περσινό τίτλο!

Δημήτρης Γέροντας