Θύμισε… Κριστιάνο ο Γκαρνάτσο και με buzzer-beater «έσωσε» τη Γιουνάιτεντ! (vids)

Μία στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει ολόκληρη η ψυχοσύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της διακοπής και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι ο «λυτρωτής» της. Έκανε το 2-1 στην τελευταία φάση, θύμισε… Κριστιάνο Ρονάλντο, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν της Φούλαμ και ο Έρικ Τεν Χαγκ πηγαίνει στη διακοπή με… ηρεμία!



 Θύμισε… Κριστιάνο ο Γκαρνάτσο και με buzzer-beater «έσωσε» τη Γιουνάιτεντ! (vids)

Μπορεί να μετρούσε πέντε σερί νίκες στο «Κρέιβεν Κότατζ» απέναντι στη Φούλαμ, με 14-2 γκολ υπέρ της, όμως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν έμοιαζε πως θα επιτρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάει με… ηρεμία στην διακοπή! Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο όμως είχε… άλλα στο μυαλό του!

Η Φούλαμ πάλεψε, προσπάθησε και η πρώτη ισοπαλία μεταξύ τους στην εν λόγω έδρα, για πρώτη φορά μετά το 2010, φαινόταν πως θα είναι γεγονός. Ταυτόχρονα, και ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θα το χαιρόταν, όσο εν τέλει συνέβη.

Διότι η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε μετά το πρώτο δεκάλεπτο, προηγήθηκε με τον Δανό, έπειτα από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες στην 100η συμμετοχή του και ο Έρικσεν σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», στην 13η φετινή του εμφάνιση!

Ωστόσο, οι ευκαιρίες που σπατάλησε η Γιουνάιτεντ στο τέλος του πρώτου μέρους, αποδείχθηκαν κομβικές. Ο Σο έστειλε την μπάλα ψηλά στο 41’, ο Έρικσεν λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους και από εκεί και πέρα, η Φούλαμ ξεκίνησε να το πιστεύει.

Ο Ελάνγκα και ο Ράσφορντ έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 49’ και από το 52’ και μετά, η Φούλαμ ξεκίνησε να «πολιορκεί». Και αν ο Ντε Χέα είχε αντίδραση στις στιγμές των Βινίσιους και Ριμ, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Ντάνιελ Τζέιμς, που «πλήγωσε» από κοντά την πρώην ομάδα του, στο 61ο λεπτό!

Η λύτρωση ήρθε όμως στο φινάλε, με τον Γκαρνάτσο να σκοράρει στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν μία σπουδαία νίκη!

Δημήτρης Μανάκος