Το λεπτό των χαμένων πέναλτι: Τίλεμανς και Ζαχά αστοχούσαν την ίδια ώρα, για 4η φορά στην καριέρα τους! (vids)

Μόνο στην Premier League θα μπορούσε να συμβεί. Δύο παίκτες, που έχουν αστοχήσει μόλις σε 3 πέναλτι στην καριέρα τους, να έχουν την μεγάλη ευκαιρία να διευρύνουν το σερί τους την ίδια ώρα και να… αστοχήσουν μαζί. Διότι αυτό συνέβη σε Τίλεμανς και Ζαχά, με Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας να αναρωτιούνται!



Το λεπτό των χαμένων πέναλτι: Τίλεμανς και Ζαχά αστοχούσαν την ίδια ώρα, για 4η φορά στην καριέρα τους! (vids)

Γίνεται να χαθούν δύο πέναλτι την ίδια ώρα στο ίδιο πρωτάθλημα. Σαφώς και γίνεται. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Premier League και για την τελευταία αγωνιστική πριν το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, με το μυαλό των παικτών να «ξεφεύγει» και άπαντες να αναμένουν να ταξιδέψουν στο Κατάρ…

Διότι αυτό συνέβη στην αναμέτρηση της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και σε αυτή της Κρίσταλ Πάλας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ». Στην πρώτη περίπτωση, ο Γιούρι Τίλεμανς είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, μετά το 1-0 του Τζέιμς Μάντισον.

Στην δεύτερη, ο Βίλφριντ Ζαχά να φτάσει τα 7 γκολ και να ανοίξει το σκορ για τους «αετούς» απέναντι στην ομάδα του Στιβ Κούπερ.

Αποτέλεσμα; Μηδέν στα δύο, με το 41ο λεπτό να αποδεικνύεται… γρουσούζικο για αμφότερους! Ο Τίλεμανς έχασε πέναλτι για πρώτη φορά στην καριέρα του με τη Λέστερ και για… παρθενική φορά μετά από έξι χρόνια, με τον Φαμπιάνσκι να τον σταματά, και ο Ζαχά έστειλε την μπάλα έξω, παρότι ο Ντιν Χέντερσον είχε πέσει από την άλλη…

Και κάπως έτσι, τα σκορ παραμένουν αναλλοίωτα και ο Τίλεμανς με τον Ζαχά αστόχησαν από τα «11» βήματα, για 4η φορά συνολικά στην καριέρα τους!

Δημήτρης Μανάκος