Σάουθγκεϊτ: «Αν θέλουμε θα μιλήσουμε...» (vid)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκαθάρισε πως οι Άγγλοι θα μιλήσουν όποτε το θέλουν και για όποιο θέμα θέλουν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, δίχως να υπακούσουν στην απαράδεκτη πολιτική που θέλει η FIFA να επιβάλλει στις εθνικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σάουθγκεϊτ: «Αν θέλουμε θα μιλήσουμε...» (vid)

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία προκάλεσε σάλο και έντονη δυσαρέσκεια με την επιστολή προς τις συμμετέχουσες ομάδες του Μουντιάλ, αναφέροντας πως καλό θα ήταν άπαντες να επικεντρωθούν στο γήπεδο και στις προσπάθειές τους εκεί, δίχως να θίγουν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή. 

Αυτό δεν «χτύπησε» καθόλου καλά στις ομοσπονδίες των χωρών, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από πλευράς Αγγλίας να ξεκαθαρίζει ότι: «Θα μιλήσουμε όποτε το θέλουμε και για όποιο θέμα θέλουμε. Αν θέλουμε να πούμε κάτι θα το κάνουμε δίχως να υπολογίζουμε αυτό το πράγμα. Γνωρίζουμε την δύναμη του ποδοσφαίρου και πόσα πράγματα μπορεί να επηρεάσει θετικά και θέλουμε αυτή τη δύναμη να την εκμεταλλευτούμε». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης