Πάει για «βόμβα» με τον Μπιέλσα η Μπόρνμουθ!

Μπορεί η Μπόρνμουθ να έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στην φετινή Premier League, αναλογικά με τις δυνατότητές της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως επαναπαύεται. Και για τον λόγο αυτό, φημολογείται πως ψάχνει να ενεργοποιήσει την «βόμβα» με τον Μαρσέλο Μπιέλσα!



Πάει για «βόμβα» με τον Μπιέλσα η Μπόρνμουθ!

Προφανώς και οι ιθύνοντες της Μπόρνμουθ μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους φέτος, μετά την αλλαγή προπονητή, όμως οι τέσσερις σερί ήττες που αισίως έχει υποστεί ο σύλλογός τους, δημιούργησε προβληματισμό.

Ο λόγος φυσικά είναι πως άπαντες είναι κοντά βαθμολογικά, με τον Γκάρι Ο’Νιλ που διαχειρίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή την τεχνική της ηγεσία, ναι μεν να μην φέρει ευθύνη, αλλά να μην αποκλείεται να αντικατασταθεί, όντας υπηρεσιακός.

Ποιος είναι ο νούμερο ένα στόχος; Ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος μένει δίχως ομάδα, δεν έχει εργαστεί στο «Νησί» μετά την αποχώρησή του με τη Λιντς και το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπόρνμουθ, πράγμα που συζητήθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο.

Στα θετικά του, το γεγονός πως γνωρίζει την κατηγορία και τις απαιτήσεις της, ενώ ο 67άχρονος Μπιέλσα, έχει και πολλές συμπάθειες στα σημαντικά στελέχη των «κερασιών»!

Δημήτρης Μανάκος