Ο Κριστιάνο στο 5ο Μουντιάλ της καριέρας του, ο Ζα αναζητά την πρώτη του συμμετοχή με την Πορτογαλία!

Μπορεί ο Ζοσέ Σα να έχει κληθεί ξανά από τον Φερνάντο Σάντος και την Εθνική Πορτογαλίας, όμως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με το εθνόσημο στην ανδρική ομάδα. Μένει να δούμε αν η νέα του κλήση είναι και η «φαρμακερή», στο επικείμενο Μουντιάλ του Κατάρ! Στο ίδιο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φτάσει τις 5 συμμετοχές στο εν λόγω τουρνουά!



Ο Κριστιάνο στο 5ο Μουντιάλ της καριέρας του, ο Ζα αναζητά την πρώτη του συμμετοχή με την Πορτογαλία!

Γνωστούς έκανε τους εκλεκτούς του ο Φερνάντο Σάντος για το επικείμενο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς, Ζοσέ Σα, να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς. Εκτός όπως αναμενόταν ο τραυματίας της Λίβερπουλ, Ντιόγο Ζότα, την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί σε 5ο διαφορετικό Παγκόσμιο Κύπελλο!

Μένει να δούμε αν ο Σα θα καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο, με τον τερματοφύλακα των «λύκων» να εξαργυρώνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο την εξέλιξη της καριέρας του και την συμμετοχή του στην Premier League.

Με όλα τα υπόλοιπα... αστέρια ο Φερνάντο Σάντος με στόχο τη διάκριση. Την τελευταία του Κριστιάνο σε Μουντιάλ, αν ο χρόνος απλώς κάνει ό,τι συνηθίζει και με τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Πορτογαλίας:

Δημήτρης Μανάκος