Μπόρνμουθ: Η πρώτη ομάδα της Premier League που χάνει δύο σερί ματς, ενώ είναι μπροστά με 2+ γκολ!

Μπορεί η Μπόρνμουθ να αποτελεί ως στιγμής μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, έχοντας αποδείξει πως αδίκως την θεωρούσαν σχεδόν όλοι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως αισίως, κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ!



 Μπόρνμουθ: Η πρώτη ομάδα της Premier League που χάνει δύο σερί ματς, ενώ είναι μπροστά με 2+ γκολ!

Το εξαιρετικό ξεκίνημα της Μπόρνμουθ στην σεζόν, μετά από τα 16 γκολ που δέχθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, την Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, φαίνεται πως έχει πλέον παρέλθει, αν αναλογιστεί κανείς πως μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε επίπεδο Premier League.

Η αρχή έγινε στο «σπίτι» της με τη Σαουθάμπτον, που ήταν η πρώτη ομάδα του Big 6 που την κέρδισε, για να ακολουθήσει η ήττα από τη Γουέστ Χαμ και οι δύο διαδοχικές από Τότεναμ και Λιντς, με 3-2 και 4-3 αντίστοιχα, σε ματς που προηγήθηκε και… κατάφερε να τα χάσει.

Μιλάμε περί κατορθώματος, διότι τα «κεράσια» έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League, που προηγούνται σε δύο σερί ματς με 2+ γκολ, αλλά δεν καταφέρνουν να αποσπάσουν ούτε την ισοπαλία. Βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 με την Τότεναμ, αλλά ηττήθηκαν χάρη στο γκολ του Μπεντανκούρ και μία εβδομάδα μετά, γύρισαν τούμπα το ματς με τη Λιντς, επικρατούσαν στο δεύτερο μέρος με 3-1, αλλά επήλθε μπλακ – άουτ.

Τα «παγώνια» ισοφάρισαν και ο Σάμερβιλ έκρινε παιχνίδι της Λιντς για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, μετά το «διπλό» στο «Άνφιλντ», σηματοδοτώντας μία… ιστορική αφέλεια από τη Μπόρνμουθ, την οποία πρέπει να διορθώσει, μαθαίνοντας από τα λάθη της, ώστε να μείνει στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος