«Είχε επίγνωση των προθέσεων της FSG ο Κλοπ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αν και υπέγραψε νέο συμβόλαιο λόγω και των εγγυήσεων που είχε λάβει για το μέλλον της Λίβερπουλ από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, φέρεται να είχε γνώση των προθέσεων της FSG είτε για συμπαίκτες στο μετοχικό σχήμα, είτε για αποχώρηση με ενδεχόμενη πώληση του κλαμπ.



«Είχε επίγνωση των προθέσεων της FSG ο Κλοπ»

Από την ανακοίνωση των Αμερικανών ιδιοκτητών των «κόκκινων» φανερώνεται μια γενικότερα προσεκτική στάση στο ζήτημα του μέλλοντος του συλλόγου και την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας την οποία έχει καταγράψει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Δεν καθίσταται ξεκάθαρα σαφές πως πρόκειται για άμεση και ολοκληρωτική πώληση, ωστόσο, το θέμα είναι αρκετά λογικό να έχει προκαλέσει «αναστάτωση».

Όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα theAthletic, ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να ήταν ενήμερος για τις σκέψεις των αφεντικών της Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως είχε υπογράψει πριν μερικούς μήνες νέο πολυετές συμβόλαιο. Βέβαια, περίμενε κι αυτός να γίνει γνωστό το οτιδήποτε στην διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του Μουντιάλ, όμως, όλα «έσκασαν» ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας, 7 Νοέμβρη, έπειτα από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Athletic…