«Δέχεται προσφορές για να πουλήσει τις μετοχές της Λίβερπουλ η FSG»!

Βόμβα στα θεμέλια της Λίβερπουλ με την πρόθεση της Fenway Sports Group να παραχωρήσει μετοχές (δίχως να διευκρινίζεται αν θα πρόκειται για μέρος τους ή για όλες) και να μπει σε διαδικασία ν' ακούσει προσφορές για το κλαμπ! 



«Δέχεται προσφορές για να πουλήσει τις μετοχές της Λίβερπουλ η FSG»!

Η ηρεμία στο αγωνιστικό κομμάτι ανακτήθηκε μετά τη νίκη (2-1) επί της Τότεναμ, όμως τώρα προκαλείται προβληματισμός και ανησυχία για το μέλλον ολόκληρου του συλλόγου!

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Fenway Sports Group, όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα theAthletic, βάζει πωλητήριο σε κομμάτι μετοχών του κλαμπ και έχει ήδη έτοιμη την παρουσίαση βάσει της οποίας θα προσπαθήσει να προσελκύσει ενδιαφερόμενους αγοραστές!

Μάλιστα, οι Goldman Sachs και Morgan Stanley θα συνεισφέρουν στις μελέτες των προτάσεων που θα προκύψουν, τις οποίες η FSG θα μελετήσει προσεκτικά ανοίγοντας την πόρτα για την παραχώρηση των μετοχών της Λίβερπουλ!

H FSG βρίσκεται στην ιδιοκτησία των «κόκκινων» από το 2010 και φυσικά πρόσφερε στην ομάδα τον Γιούργκεν Κλοπ το 2015, για να γίνουν όλα τα τεράστια βήματα βελτίωσης και κατάκτησης τροπαίων.

Ο σύλλογος μπήκε ξανά στην Elite της Πρέμιερ και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ήρθε ευρωπαϊκό τρόπαιο, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ, ενώ το «Άνφιλντ» δέχθηκε βελτιωτικές εργασίες με αύξηση της χωρητικότητας.

Κάτι που έκανε τον κόσμο να βρεθεί απέναντι στους Αμερικανούς, αν κι ο Τζον Χένρι προσπάθησε να το σώσει με δημόσια απολογία, ήταν η συμμετοχή στην αποτυχημένη European Super League…