Φίλος της Ρόδεραμ έβγαλε και έδωσε την μπλούζα του, για να σκουπίσει ο παίκτης της την μπάλα! (vid)

Τρομερή σκηνή έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Ρόδεραμ με τη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, με έναν φίλο των γηπεδούχων να βγάζει την μπλούζα του και να την δίνει στον παίκτη της ομάδας του, ώστε να σκουπίσει την μπάλα και να εκτελέσει καλύτερα το πλάγιο!Φίλος της Ρόδεραμ έβγαλε και έδωσε την μπλούζα του, για να σκουπίσει ο παίκτης της την μπάλα! (vid)

Αγνή αγάπη για τη Ρόδεραμ και επική στιγμή από έναν φίλο της στην αναμέτρηση απέναντι στη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, στην 20η αγωνιστική της Championship, με το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη των «καναρινιών» με 2-1 να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Και αυτό διότι ένας φίλος των γηπεδούχων φρόντισε να αποδείξει πως τα πιο μικρά πράγματα είναι τα πιο σημαντικά. Είδε πως ο παίκτης της ομάδας του, ο Χάρντινγκ πήγε να εκτελέσει πλάγιο μπροστά του, αντιλήφθηκε πως ήθελε να σκουπίσει την μπάλα και του έδωσε την μπλούζα του.

Την έβγαλε, του την πέταξε, ο παίκτης έκανε τη μπάλα όσο το δυνατόν πιο στεγνή και του επέστρεψε την μπλούζα, χαμογελώντας. Εξαιρετική στιγμή στη Ρόδεραμ, σκηνή που θα προβληθεί παντού στο «Νησί»!

Δημήτρης Μανάκος