Θεότρελη και μαγική Λιντς με ανατροπή, στο 96' πήρε βαθμό η Φόρεστ! (vids)

Αδιανόητα και εκπληκτικά πράγματα στο «Έλαντ Ρόουντ» με την Λιντς να βρίσκεται πίσω στο σκορ 3-1 στo 48' και τελικά να παίρνει τεράστια νίκη με το τελικό 4-3 απέναντι στην Μπόρνμουθ! Νέο νικητήριο γκολ ο Σάμερβιλ, όπως το έκανε και στο «Άνφιλντ». Η Νότιγχαμ Φόρεστ την τελευταία στιγμή στο ματς με την Μπρέντφορντ ισοφάρισε στο 2-2 στο 90' + 6' και μάλιστα με αυτογκόλ! 



Θεότρελη και μαγική Λιντς με ανατροπή, στο 96' πήρε βαθμό η Φόρεστ! (vids)

Οι Άγγλοι το χαρακτήρισαν θρίλερ. Η αλήθεια είναι πως απλά επρόκειτο για ένα ματς... Πρέμιερ Λιγκ. Με όλη τη μαγεία της πιο λαμπερής ευρωπαϊκής Λίγκας. 

Η Λιντς όταν είδε τον Ντομινίκ Σολάνκε να σκοράρει στο 48ο λεπτό και να δίνει αέρα δυο τερμάτων στην Μπόρνμουθ, ίσως και να κατάλαβε ότι τα πάντα είχαν χαθεί. Ο κόσμος στο «Έλαντ Ρόουντ» είχε παγώσει. Η ομάδα του Μαρτς είχε προηγηθεί στην αναμέτρηση με το πέναλτι του Ροντρίγκο, όμως, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, οι «cherries» είχαν τουμπάρει το παιχνίδι με τους Ταβερνιέρ και Μπίλινγκ. Ο τελευταίος σκόραρε για 4η φορά τη φετινή σεζόν και η Λιντς έφτασε να έχει δεχθεί 12 γκολ στο πρώτο μέρος σε 13 ματς! 

Αυτό θα μπορούσε να έχει καταδικάσει τα «παγώνια», όμως... βρέθηκε σφυγμός. Και το ματς έγινε τέτοιο που θα μνημονεύεται για τη φετινή σεζόν! Το 2-2 από τον Γκρίνγουντ στο 60', κεφαλιά του Κούπερ στο 68' για το 3-3 και ο Σάμερβιλ με τρομερή κούρσα βρίσκοντας το άνοιγμα στην αντίπαλη άμυνα πλάσαρε ιδανικά στο 84' για το 4-3! Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη αυτή την... τρέλα έχει τεράστιο μερίδιο για τη νίκη των «παγωνιών» και ο Μελιέ που στο πρώτο ημίχρονο προσπαθούσε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του παρά τα τέρματα που είχε δεχθεί. 

 

 

 

 

Στο City Ground, η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πεντάρα από την Άρσεναλ, αν και έφτασε πολύ κοντά στην ήττα, θα πρέπει να ευγνωμονεί την τύχη της για τον βαθμό που της πρόσφερε το τελικό 2-2.

Προηγήθηκε με την ατομική ενέργεια του Μόργκαν Γκιμπς - Γουάιτ στο 20ο λεπτό, όμως, η Μπρέντφορντ έκανε come-back. Ο Εμπουεμό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι και ο Γουίσα με υπέροχη λόμπα στο 75' χάρισαν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που όμως έχυσαν την καρδάρα με το γάλα στο τέλος.

Σε φάση διαρκείας με δευτερόλεπτα μεγάλης σύγχυσης στα καρέ του Ράγια, η μπάλα βρήκε στον Γιόργκενσεν και πέρασε την τελική γραμμή για το ισόπαλο σκορ, το ξέσπασμα των οπαδών της Φόρεστ και την τρομερή απογοήτευση των «bees». 

Κώστας Ζάλιαρης