Το Κατάρ πληρώνει οπαδούς για να διαφημίσουν θετικά το Μουντιάλ!

Το Fan Leader Programme του Κατάρ εξασφαλίζει σε οπαδούς μια απόλυτα ανέξοδη εμπειρία στο φετινό Μουντιάλ, με την προϋπόθεση πως εκείνοι θα πρέπει να δείχνουν χαρούμενοι σε κάθε γήπεδο, θα τραγουδούν μονάχα θετικά συνθήματα και θα γεμίζουν τα social media με μηνύματα που θα διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση.  Το Κατάρ πληρώνει οπαδούς για να διαφημίσουν θετικά το Μουντιάλ!

Στο Κατάρ κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται για πρώτη φορά τον χειμώνα, να μείνει στα χρονικά ως κάτι απόλυτα θετικό. Κι ας το κάνουν χρησιμοποιώντας χρήματα και οπαδούς που εξαγοράστηκαν…

Όπως αναφέρουν οι Times, το Fan Leader Programme στέλνει οπαδούς στη διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ με όλα τα έξοδα πληρωμένα, διαμονή, εισιτήρια γηπέδων κλπ., προκειμένου όλοι αυτοί να διαφημίσουν θετικά το τουρνουά.

Θα είναι υποχρεωμένοι να φωνάζουν συγκεκριμένα συνθήματα στις εξέδρες, θα μιλούν θετικά για την εμπειρία τους σε όλους τους δικούς τους ανθρώπους και τον Τύπο, ενώ θα γράφουν μόνο θετικά σχόλια στα social media!