Γκρανίτ Τσάκα: «Νιώθω ντροπή, σταματήστε την βία!» (vid)

Μία τρομερή στιγμή βίας σε γηροκομείο της Αλβανίας, δημοσιοποίησε ο Γκρανίτ Τσάκα, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram, έδειξε το πρόσωπο μίας γυναίκας να χτυπά μία ηλικιωμένη, προτρέποντας άπαντες να προβούν σε σύλληψή της!



Γκρανίτ Τσάκα: «Νιώθω ντροπή, σταματήστε την βία!» (vid)

Έχουμε επισημάνει ξανά πως το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας και ο Γκρανίτ Τσάκα το επισήμανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κυκλοφόρησε σε Μέσα της Αλβανίας ένα βίντεο μίας γυναίκας να χτυπά μία ηλικιωμένη σε νοσοκομείο και αυτός ευθύς αμέσως, το ανάρτησε στο Instagram.

Δήλωσε ντροπιασμένος για το εν λόγω βίντεο, το ξεκαθάρισε λέγοντας τρεις φορές την λέξη «ντροπή», δεν μπόρεσε να το παρακολουθήσει μέχρι τέλους και έγραψε χαρακτηριστικά:

««Είμαι υπερήφανος για πολλά πράγματα, αλλά αυτή την στιγμή ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ. Θέλω η δικαιοσύνη να δράσει άμεσα και να δώσει τη μέγιστη τιμωρία. Μία ευγενής γιαγιά είναι στο βίντεο. Δεν αντέδρασε, δεν έβρισε. Ενώ δεχόταν τρομερή πίεση και βία,. Ντροπή σας. Τι τρόπους θα δώσετε στα παιδιά σας; Είναι ντροπή και είναι εγκληματικό αυτό που συμβαίνει. Βάλτε τέλος σε τέτοιες υποθέσεις που μας έχουν κάνει να μην είμαστε περήφανοι για την χώρα μας.

Είμαι άφωνος και σοκαρισμένος. Πιστέψτε με, δεν μπόρεσα να δω το βίντεο μέχρι τέλους. Νιώθω πόνο και θλίψη. Τραγικό αυτό που συμβαίνει, ακόμη πιο τραγικό που πέντε άτομα γελούν. Αυτοί δεν έχουν γονείς, παππούδες και αδέλφια; Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Αυτά τα τέρατα δεν εκπροσωπούν την χώρα μας.

Να τονίσω πως προσφέρω βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστεί. Σταματήστε τη βία, το bullying και την κακομεταχείριση!»

Δημήτρης Μανάκος