Ο Τούντορ φώναζε στους παίκτες του να κρατήσουν την ισοπαλία και δεν τον άκουγαν!

Η Μαρσέιγ είχε μπερδευτεί παντελώς. Είχε αγχωθεί. Η πίεση του κόσμου ήταν τεράστια. Όλη η ομάδα έψαξε λανθασμένα το γκολ της νίκης κόντρα στην Τότεναμ. Και τελικά έχασε τα πάντα. Ακόμα κι αν ο Τούντορ έξαλλα φώναζε μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να μπορεί να τον ακούσει κανείς!  



Ο Τούντορ φώναζε στους παίκτες του να κρατήσουν την ισοπαλία και δεν τον άκουγαν!

Οι Μασσαλοί παραδέχθηκαν πως δεν γνώριζαν ότι με ισοπαλία θα μπορούσαν να προκριθούν τουλάχιστον στο Γιουρόπα Λιγκ για να συνεχίσουν τη φετινή ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

Η Τότεναμ έκανε τεράστια ανατροπή με κατάθεση ψυχής στο δεύτερο ημίχρονο και το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με αντεπίθεση στην οποία… δεν μπορούσε πλέον να γυρίσει κανείς στην άμυνα από τη γαλλική ομάδα.

Κι όμως, ο Ιγκόρ Τούντορ προσπάθησε να φωνάξει προς τους παίκτες του να σταματήσουν ν’ ανεβαίνουν και να προσέξουν αφού με την ισοπαλία καταλάμβαναν την 3η θέση. Το φινάλε ήταν εφιαλτικό με 7 αλλαγές στον 4ο όμιλο μέσα σε 90’! Ουδείς από τους παίκτες της Μαρσέιγ δεν μπορούσε ν’ ακούσει τον προπονητή του καθώς το «Βελοντρόμ»… «κόχλαζε»! Και η ζημιά για εκείνους έγινε…