Άντεξε στην πίεση της Γουέστ Χαμ και βρήκε τρίποντο με τον «100στάρη» Ράσφορντ! (vids)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο τρίποντο, έστω και με το ισχνό 1-0. Έφτασε τα 100 γκολ ο Μάρκους Ράσφορντ, ήρωας ο Ντε Χέα, σταθερός στην επιστροφή του ο Χάρι Μαγκουάιρ!



Άντεξε στην πίεση της Γουέστ Χαμ και βρήκε τρίποντο με τον «100στάρη» Ράσφορντ! (vids)

Ήταν από τις βραδιές που ο Νταβίδ Ντε Χέα δεν μπορούσε να νικηθεί, οτιδήποτε και αν γινόταν, οποιαδήποτε δυσκολία και αν του έβαζε η Γουέστ Χαμ. Με αυτόν λοιπόν ως ήρωα και με τον Μάρκους Ράσφορντ να σκοράρει και πάλι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε μία ακόμη νίκη στην Premier League, με το τελικό 1-0 να διαμορφώνεται από το πρώτο μέρος.

Τα «σφυριά» είχαν αποφασίσει να πάνε στο «Ολντ Τράφορντ» και να κάνουν το παιχνίδι τους, κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία της Γιουνάιτεντ να προσαρμοστεί άμεσα στην επιστροφή του Χάρι Μαγκουάιρ.

Ωστόσο, δεν βρήκαν γκολ στις κόντρα επιθέσεις που τους παρουσιάστηκαν με τον Μπενράχμα και απεναντίας, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται. Όχι από τον… και πάλι βασικό Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά από τον Μάρκους Ράσφορντ, που με το 100ο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του, ύστερα από σέντρα του Έρικσεν, έγινε ο 22ος δεύτερος παίκτης της που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.

Από εκεί και πέρα, περάσαμε σε ένα δεύτερο μέρος με πολύ μεγάλες στιγμές, αλλά δίχως κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ απειλητικοί μέχρι το 80’, αλλά η καλύτερή τους στιγμή ως τότε, ήρθε με ατομική προσπάθεια και σουτ του Αντόνιο στο 82’, που απέκρουσε ο Ντε Χέα.

Ακολούθησαν δύο κόρνερ και συνεχόμενες σέντρες, για να έρθει ακόμη μία από τον Κρέσγουελ και τον Ισπανό τερματοφύλακα να λέει «όχι» στον Ζούμα, σε μία από τις καλύτερες επεμβάσεις γκολκίπερ στην τρέχουσα σεζόν.

Στην επόμενη φάση, στο 86’, ο Φρεντ σημάδεψε με το κεφάλι το δεξί δοκάρι του Φαμπιάνσκι, η Γουέστ Χαμ έμεινε ζωντανή, αλλά «κάηκε» στο γεγονός πως δεν απείλησε όσο θα ήθελε γενικότερα, παρά την υπεροχή της.

Κάπως έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ να ανεβαίνει στην 5η θέση και να προσπερνά την Τσέλσι, ούσα δίχως ήττα από το 6-3 της Σίτι στις αρχές Οκτωβρίου και έπειτα.

Δημήτρης Μανάκος