Ο Αλμιρόν συνεχίζει να κάνει τον Γκρίλις να μην ξέρει... πού να κρυφτεί! (vid)

Το κακό αστειάκι του Τζακ Γκρίλις πάνω στην ευφορία της κατάκτησης του τίτλου, συνεχίζει να τον χτυπάει σαν μπούμερανγκ που επιστρέφει συνεχώς με μεγάλη δύναμη, έπειτα απ' όσα κάνει ο Μιγκέλ Αλμιρόν στη Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν. 



Ο Αλμιρόν συνεχίζει να κάνει τον Γκρίλις να μην ξέρει... πού να κρυφτεί! (vid)

Ο Αλμιρόν πέτυχε ακόμα ένα γκολ για τις αναγεννημένες και τρομερά δυνατές «καρακάξες», κλείνοντας το σκορ στην επιβλητική νίκη με το τελικό 4-0 απέναντι στην Άστον Βίλα στο St. James' Park, το απόγευμα του Σαββάτου. 

Αυτό ήταν το 7ο φετινό του τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ο αριθμός 7 μόνο τυχαίος δεν είναι αυτή τη στιγμή για τον Τζακ Γκρίλις που έκανε την πλακίτσα του μεν, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στη Σίτι όσα θα περίμεναν από εκείνον, με δεδομένο πως κόστισε 100 εκατομμύρια. 

Τα 7 γκολ είναι όσα έχει πετύχει ο Άγγλος επιθετικός μέχρι αυτή τη στιγμή σε όλες τις διοργανώσεις με την γαλάζια φανέλα από τη στιγμή που πρωτοπάτησε το πόδι του στους «πολίτες»! Και αυτά τα έφτασε μονάχα φέτος, μονάχα στο πρωτάθλημα, ο Αλμιρόν! 

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο Γκρίλις θα το έχει μετανιώσει πικρά το σχολιάκι για τον Μαχρέζ, την κακή του εμφάνιση και το «παίζει όπως ο Αλμιρόν στη Νιούκαστλ». Θα ήθελε πολύ κι εκείνος να έπαιζε όπως το κάνει ο Παραγουανός... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης