Πάρτι στο Νιούκαστλ, μια ομάδα που ... φυσάει!

Τέσσερα γκολ, άλλος αέρας και όνειρα για Τσάμπιονς Λιγκ. Το 4-0 της Νιούκαστλ απέναντι στην Άστον Βίλα γέμισε με ευτυχία ακόμα μια μέρα στoν βορρά τους οπαδούς της ομάδας του Έντι Χάου που πλέον ανυπομονούν για το κάθε παιχνίδι και ελπίζουν στην παρουσία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τη νέα σεζόν!  



Πάρτι στο Νιούκαστλ, μια ομάδα που ... φυσάει!

Η Νιούκαστλ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Άστον Βίλα, με τον Ουνάι Έμερι που αναλαμβάνει από την προσεχή Τρίτη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες της νέας του ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Αμφότερες έδειχναν σημάδια πρόθεσης να φτιάξουν κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έλειπε η ποιοτική τελική πάσα και η σωστή στιγμή για ν' απειληθεί σημαντικά η εστία. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Άσλεϊ Γιάνγκ βρήκε τη μπάλα με το χέρι, ο Καλούμ Γουίλσον την έστησε στην άσπρη βούλα, σκόραρε και το St. James' Park... «εξερράγη»!

Ήταν η μέρα του Γουίλσον που έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Αυτή τη φορά από κόρνερ που εκτελέστηκε με κοντινή πάσα, ο Τρίπιερ έκανε το γέμισμα και ο Άγγλος επιθετικός με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τις «καρακάξες» στο 56ο λεπτό.

Και προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι οπαδοί στις εξέδρες ξεκίνησαν νέο πάρτι, αφού είδαν στο 59ο λεπτό τον Ζοέλιντον να σκοράρει από το ριμπάουντ σε προσπάθεια του Γουίλσον που απέκρουσε ο Όλσεν, γράφοντας το θριαμβευτικό 3-0!

Και σιγά μην είχε stop! Ήρθε και τέταρτο τέρμα, με υπέροχο σουτ του Αλμιρόν στο 67' για να κλείσει το σκορ (4-0) στο παιχνίδι. Δοκάρι είχε ο Τζέικομπ Μέρφι, με αποτέλεσμα να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο η κατάσταση για τους «χωριάτες».