Πείσμωσε και θέλει να προλάβει το Μουντιάλ ο Τζέιμς!

Παρά το γεγονός πως δεν περπατάει καν κανονικά αυτή τη στιγμή μετά τη ζημιά που υπέστη στο γόνατο, ο Ρις Τζέιμς θέλει να εξαντλήσει κάθε ... επιστημονικά αποδεδειγμένο ενδεχόμενο και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη αν τυχόν καταφέρει να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!  



Πείσμωσε και θέλει να προλάβει το Μουντιάλ ο Τζέιμς!

Η ιατρική διάγνωση ήταν τέτοια που καθιστούσε απαραίτητη την απουσία του ποδοσφαιριστή από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τους επόμενους δυο μήνες, όμως, ο Τζέιμς... δεν καταλαβαίνει.

Αυτή τη στιγμή, λιγότερο από 25 μέρες πριν από την πρώτη σέντρα στο Μουντιάλ, ο διεθνής φουλ μπακ της Τσέλσι περπατάει μονάχα με πατερίτσες και έχει προστατευτικό νάρθηκα στο πόδι για τον τραυματισμό που υπέστη στο Μιλάνο στο εκτός έδρας ματς με την Μίλαν.

Κι όμως, έχει πεισμώσει και θέλει να δείξει πως η θέληση και η σκληρή δουλειά νικούν την επιστήμη και ο ανθρώπινος οργανισμός είναι τόσο μαγικός που μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Έτσι, ο Ρις Τζέιμς βάζει στόχο ν' αποδείξει σε όλους ότι θα μπορέσει να προλάβει για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας που αγωνίζεται στις 21 του μηνός στο πρώτο ματς του ομίλου της.