Άρσεναλ: Ματς – ορόσημο για τον Μαρτινέλι στην Ολλανδία!

Στην βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ για το ματς της 5ης αγωνιστικής του Europa League βρίσκεται ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ο οποίος έφτασε έναν αριθμό – ορόσημο για το club. Τα έχει… 100, οι συμμετοχές του είναι πλέον τριψήφιες και επιθυμία του είναι να συνδυάσει την εν λόγω επιτυχία, με τη νίκη, που θα σηματοδοτήσει την πρωτιά των Λονδρέζων στην φάση των ομίλων!



Άρσεναλ: Ματς – ορόσημο για τον Μαρτινέλι στην Ολλανδία!

Με βασικούς αποφάσισε να παρατάξει την Άρσεναλ ο Μικέλ Αρτέτα, για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αϊντχόφεν, στην Ολλανδία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Ισπανός άλλωστε, επιθυμεί το απόλυτο στην Ευρώπη και αν καταφέρει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της ομάδας του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, τότε θα εξασφαλίσει και την «πρωτιά» του ομίλου.

Ωστόσο, ένας ακόμη λόγος που το παιχνίδι δεν είναι… αμελητέα ποσότητα για την Άρσεναλ, είναι διότι ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της. Επιλέχθηκε στο αρχικό σχήμα, έκανε τριψήφιες τις εμφανίσεις του και μένει να δούμε αν θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο.

Δείτε αναλυτικά την ενδεκάδα της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα:

Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Σαλιμπά, Χόλντινγκ, Τίρνι, Λοκόνγκα, Τσάκα, Έντεγκααρντ, Βιέιρα, Μαρτινέλι, Ενκέτια

Δημήτρης Μανάκος