Ετοιμάζει τον Μαγκουάιρ ο Τεν Χαγκ, μετά τον τραυματισμό του Βαράν!

Πολύ πιθανή μοιάζει να είναι η επιστροφή του Χάρι Μαγκουάιρ στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον τραυματισμό του Ραφαέλ Βαράν, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να σκέφτεται να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα, παρά το αρνητικό ρεκόρ της Γιουνάιτεντ στα τελευταία του ματς.



Ετοιμάζει τον Μαγκουάιρ ο Τεν Χαγκ, μετά τον τραυματισμό του Βαράν!

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο τραυματισμός του Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος αποχώρησε με κλάματα από το «Στάμφορντ Μπριτζ», όταν χτύπησε απέναντι στην Τσέλσι, με συνέπεια να τίθεται εκτός για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την θέση του στην ενδεκάδα πήρε τότε ο Λίντελοφ, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν πείστηκε από τον ποδοσφαιριστή του, με συνέπεια να εξετάζει άλλες λύσεις εκ των έσω.

Ποια μοιάζει να είναι η επιλογή που προκρίνεται; Αυτή του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος, μετρώντας μόλις 2 συμμετοχές στην τρέχουσα Premier League.

Ωστόσο, ο Ολλανδός προπονητής τον πιστεύει, θεωρεί πως έχει ηρεμήσει μετά την άδεια που πήρε και τα ματς που τέθηκε εκτός αποστολής και πλέον, όλα δείχνουν πως ο πρώτος κατά σειρά αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων», μπορεί και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, τόσο κόντρα στη Σέριφ, όσο και στο τελευταίο ματς του μήνα, απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Για την ιστορία, απλώς να θυμίσουμε πως η Γιουνάιτεντ δεν έχει κερδίσει σε ματς πρωταθλήματος με τον Άγγλο στην βασική ενδεκάδα, από τα μέσα Απριλίου και το 3-2 κόντρα στη Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ»!

Δημήτρης Μανάκος