Η Σίτι σέβεται τη γυναίκα και αλλάζει για ιδιαίτερο λόγο τα σορτσάκια!

Εξαιρετική κίνηση από πλευράς διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά το αίτημα της γυναικείας ομάδας για αλλαγή του χρώματος στα σορτσάκια από τη νέα σεζόν, αποφάσισε να σεβαστεί την ανησυχία του συνόλου και να το κάνει αποδεκτό, ώστε να μην νιώθουν άβολα κατά την διάρκεια των «δύσκολων» ημερών!



Η Σίτι σέβεται τη γυναίκα και αλλάζει για ιδιαίτερο λόγο τα σορτσάκια!

Έχει ανέβει επίπεδα το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, πράγμα που γίνεται αντιληπτό από διάφορες κινήσεις που υποστηρίζουν την εν λόγω άποψη, με ακόμη μία να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή αφορά τη γυναικεία ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία εκδήλωσε τις ανησυχίες της για το άσπρο χρώμα στα σορτσάκια, το οποίο κάνει ορισμένα από τα μέλη να νιώθουν άβολα, κατά την διάρκεια της περιόδου.

Φυσικά, το αίτημα της «γαλάζιας» ομάδας έγινε αποδεκτό και κάπως έτσι, πάρθηκε η απόφαση, να καταργηθεί το άσπρο από την σεζόν 2023-24, προκειμένου όλες οι παίκτριες να είναι ικανοποιημένες.

Μία ακόμη κίνηση πως το γυναικείο ποδόσφαιρο προοδεύει, με τη Μάντσεστερ Σίτι να βάζει πάνω από όλα την ψυχική υγεία και ασφάλεια των αθλητριών της, που αισθάνονταν άβολα στις «δύσκολες» ημέρες που διανύουν κάθε μήνα.

Δημήτρης Μανάκος