Χάαλαντ: Η μεγάλη επιστροφή στην Βεστφαλία και το «όπλο» για τα νέα γκολ (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ελάχιστους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος και η δεδομένη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι – αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί η πρωτιά – προσφέρει κάποια… χαλαρότητα για τα γκολ που θα θελήσει να κυνηγήσει ο Νορβηγός.  



Χάαλαντ: Η μεγάλη επιστροφή στην Βεστφαλία και το «όπλο» για τα νέα γκολ (vid)

Ο Νορβηγός στράικερ μετά την παρουσία του στην Ζάλτσμπουργκ όπου έκανε το μεγάλο «μπαμ» στο Τσάμπιονς Λιγκ την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, πήρε μεταγραφή στην Ντόρτμουντ για να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα… σε λίγα χιλιόμετρα γης.

Από την Αυστρία επέλεξε τη Γερμανία κι όχι αμέσως την Αγγλία που από τότε τον ζητούσε για να τον προσθέσει στην λαμπερή Πρέμιερ.

Ο Χάαλαντ έκανε πράγματα και θαύματα στο Signal Iduna Park. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως τον πρώτο του καιρό εκεί κόπηκε η φόρα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στις αρχές του 2020, όταν η δράση επέστρεψε, ο Viking ήταν σαν… να μην είχε σταματήσει ποτέ!

Σε 89 παιχνίδια είχε 86 τέρματα και τώρα έχει ήδη 22 γκολ σε 15 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Μάντσεστερ Σίτι!

Απόψε στην Βεστφαλία θα γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο που μέχρι και πριν από λίγους μήνες πανηγύριζε όλα τα γκολ του, με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ να του είναι ευγνώμονες και το γερμανικό κλαμπ να έχει διατηρήσει απόλυτα φιλική σχέση μαζί του.