Η ερμηνεία των αριθμών για την «αντεπίθεση» της Νιούκαστλ

Έχοντας πλέον φτάσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, περνώντας με το 2-1 από το Λονδίνο και την έδρα της Τότεναμ, η Νιούκαστλ αποδεικνύει στην πράξη και το λένε και οι αριθμοί, πως μέσα στο 2022, ο σύλλογος έχει αλλάξει ρότα. Οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες βλέπουν τα πρώτα βήματα της εξέλιξης και το κλαμπ βιώνει νέες καταστάσεις…  



Η ερμηνεία των αριθμών για την «αντεπίθεση» της Νιούκαστλ

Οι «καρακάξες» σκοράροντας δυο φορές από το πρώτο ημίχρονο το απόγευμα της Κυριακής, πανηγύρισαν τεράστιο αποτέλεσμα που τις έβαλε στο Top-4 της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή με υπεροχή έναντι της Τσέλσι στην μεταξύ τους ισοβαθμία (21π.).

Η ομάδα του Έντι Χάου, ο οποίος μαζί και με την τεράστια βοήθεια των νέων ιδιοκτητών έχει αποδείξει πως η δουλειά του πιάνει τόπο, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τις Τσέλσι και Γιουνάιτεντ μέσα στο 2022!

Με την έλευση του νέου έτους κι αφού βρέθηκε ένα στέρεο έδαφος για την ομάδα μετά τις πρώτες μέρες της αλλαγής ιδιοκτησίας στα τέλη του 2021, οι επιδόσεις των παικτών με τις ποιοτικές προσθήκες, οδηγούν ολοένα και πιο ψηλά.