Βάρντι: Κρατάει… ζωντανή την αλάνα, μέσα στην Πρέμιερ (pic)

Τι τρομερός τύπος. Και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ή τον τρόπο που επιλέγει να πικάρει τους αντιπάλους. Ο πρώτος στην ιστορία της Πρέμιερ με 100 τέρματα από την ηλικία των 30 και μετά, ήπιε το αναψυκτικό του πριν μπει με αλλαγή στο ματς με την Γουλβς, σκόραρε, αλλά σίγουρα για εκείνον θα ήταν… μια απλή Κυριακή.  



Βάρντι: Κρατάει… ζωντανή την αλάνα, μέσα στην Πρέμιερ (pic)

Η Λέστερ κατάφερε το απόγευμα της Κυριακής να κάνει τους παίκτες, τον προπονητή και τους οπαδούς της Γουλβς να… χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο. Ενώ οι «λύκοι» ξεπέρασαν τις 20 τελικές στο ματς, οι «αλεπούδες» με τις τέσσερις πρώτες του απόπειρες για γκολ, σκόραραν ισάριθμες φορές για να φτάσουν μέχρι και το τελικό 4-0! Μάλιστα, η πρώτη τους αποτυχημένη τελική ήταν μετά τα τέσσερα τέρματα!

Ο Τζέιμι Βάρντι πέρασε στο ματς με αλλαγή στο 62ο λεπτό αντί του Πάτσον – Ντάκα και στο 79’ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Περιμένοντας στην πλάγια γραμμή για να μπει στον αγωνιστικό χώρο, ο Άγγλος επιθετικός ήπιε μια γουλιά από γνωστό τονωτικό αναψυκτικό και… έκανε μια χαρά τη δουλειά του!

Ούτε ηλεκτρολύτες, ούτε νερό, ούτε βιταμίνες, τίποτα επιστημονικό. Σαν να έπαιζε στην αλάνα. Και σκόραρε. Επίσης όπως το έκανε στις αλάνες και τα ερασιτεχνικά γήπεδα πριν από χρόνια. Κι ας είναι πλέον μόνιμος… κάτοικος Πρέμιερ Λιγκ εδώ και πολλά χρόνια. Δεν αλλάζει χαρακτήρα. Jamie from the block…