Το έπαθε κι αυτό η Λίβερπουλ: Ηττήθηκε από την ουραγό Φόρεστ! (vid)

Κι εκεί που πάει να χαρεί, η Λίβερπουλ δέχεται ξανά «χαστούκι». Μετά τις απανωτές νίκες με Σίτι και Γουέστ Χαμ, ηττήθηκε 1-0 από την ουραγό Νότιγχαμ Φόρεστ στο City Ground! Ο άλλοτε «κόκκινος», Αγουονίγι πέτυχε το γκολ της πρώτης νίκης μετά από δυο μήνες για το σύνολο του Κούπερ. Μαγικές επεμβάσεις στο φινάλε ο Χέντερσον. Τραυματίστηκε και ο Ντάργουιν Νούνιες μένοντας εκτός πλάνων στους «κόκκινους»! Απών ήταν και ο Τιάγκο.  



Το έπαθε κι αυτό η Λίβερπουλ: Ηττήθηκε από την ουραγό Φόρεστ! (vid)

Ο τρόπος που αμυνόταν η Νότιγχαμ Φόρεστ προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα δημιουργίας για τη Λίβερπουλ. Όσο κι αν ο Σαλάχ προσπαθούσε, η συνεργασία του με τον Καρβάλιο ήταν κακή, ο Φιρμίνο που ήταν πιο πίσω τους δεν μπορούσε να συνδυαστεί μαζί τους, ενώ και ο Χάρβεϊ Έλιοτ από δεξιά μαζί με τον Μίλνερ δεν έβρισκαν ορθούς τρόπους για ν' απειληθεί σημαντικά η εστία του Χέντερσον.

Η ομάδα του Κούπερ στο 31ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λίνγκαρντ σε φάση που η άμυνα της Λίβερπουλ είχε μονάχα τους Φαν Ντάικ και Γκόμες και τις επιστροφές των «κόκκινων» να είναι κάκιστες. Το σουτ που επιχείρησε ο Lings με το αριστερό πήγε κατευθείαν πάνω στον Άλισον, ενώ, λίγο αργότερα ο Φαν Ντάικ μάλλον δεν κατάλαβε καν ότι βρέθηκε σε θέση για «εκτέλεση» κι έκανε κεφαλιά – πάσα που ήταν κάκιστη προς τον Φιρμίνο αντί να στείλει τη μπάλα προς την εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετά πιο υψηλό ρυθμό κι όμως παρά την πρωτοβουλία που πήρε η Λίβερπουλ, δέχθηκε το γκολ! Στο 55' ο Κουκ από δεξιά έκανε το χαμηλό γύρισμα, ο Αγουονίγι βρήκε το δοκάρι στο πρώτο πλασέ και τα δίχτυα στο ριμπάουντ για το 1-0! Και αν δεν ήταν ο Μίλνερ στο 59' να πέσει στο σουτ του Γκιμπς – Γουάιτ ήταν η Φόρεστ να είχε κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη μέρα για τους «κόκκινους».

Το ίδιο έκανε και ο Άλισον στο 70' πέφτοντας στην κλειστή του γωνία για να διώξει το σουτ του Τζόνσον, με την Φόρεστ να είναι τρομερά επικίνδυνη. Όσο κι αν η μπάλα μεταφέρθηκε στα καρέ του Ντιν Χέντερσον, οι παίκτες του Κλοπ δεν είχαν τρόπο ν' απαντήσουν στο γκολ που είχαν δεχθεί και υπέστησαν την ήττα που ήρθε με τη μορφή μιας απόλυτα ηχηρής «σφαλιάρας» στη φετινή κακή σεζόν... Τρομερή κεφαλιά του Άρνολντ στο 85' από το δεύτερο δοκάρι, εξίσου εντυπωσιακή η απόκρουση του πορτιέρε της Φόρεστ, ο οποίος και στο 92' σταμάτησε με απίθανο τρόπο την κεφαλιά του Φαν Ντάικ! 

Δοκάρι σε κενή εστία με τον Άλισον στην απέναντι περιοχή, είχε ο Τζόνσον στο 96' από μακρινή απόσταση! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης