Come-back δεκάδας για την Πάλας (vid)

Όπως και με τη Λιντς πριν από ένα 10ήμερο, έτσι και απόψε η Πάλας έκανε μεγάλη ανατροπή και πήρε νίκη με το τελικό 2-1 απέναντι στην Γουλβς για να μπει προσωρινά στην 10άδα της Πρέμιερ Λιγκ! Μέσα σε 23' στο δεύτερο μέρος τα γκολ των Έζε και Ζαχά, προηγήθηκαν από το πουθενά και είχαν και δοκάρι οι «λύκοι» στο πρώτο ημίχρονο, όμως ακροβατούν στη ζώνη του υποβιβασμού.  



Come-back δεκάδας για την Πάλας (vid)

Η πρωτοβουλία που... άρπαξε η Κρίσταλ Πάλας στον αγωνιστικό χώρο και το τρομερό δοκάρι του Ντουκουρέ με μακρινό σουτ σουτ 4ο λεπτό, δεν είχαν ανταποκρίση και συνέχεια στο παιχνίδι με τη Γουλβς. Οι «λύκοι» σε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που δέχθηκαν απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Ντιέγκο Κόστα από ευνοϊκή θέση άργησε να πλασάρει, έκανε ντρίμπλα και τελικά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι «αετοί» προσπάθησαν να είναι επιβλητικοί, αλλά αυτό άλλαξε από το 31ο λεπτό. Ο Αντάμα Τραορέ από το δεύτερο δοκάρι πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από τη σέντρα του Μπουένο και από το πουθενά έκανε το 1-0 για την Γουλβς.

Οι φιλοξενούμενοι στο «Selhurst Park» άρχισαν να παίρνουν τα πάντα τους, ο Νέβες είχε και δοκάρι σε φάουλ στο 45', όμως, η Πάλας βρήκε γκολ για να επαναφέρει την ισορροπία και στο σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους. Γέμισμα ο Ολίσε, κίνηση στην πλάτη της άμυνας από τον Έζε, κεφαλιά και στα δίχτυα του Σα για την ισοφάριση (1-1, 47'). Το παιχνίδι απέκτησε ζωή, ο Ποντένσε είδε τον Γκουαΐτα να του αρνείται το γκολ με απόκρουση που έκανε με τα ακροδάχτυλα και υπήρξαν κάποια διαστήματα που ανέβηκε και ο ρυθμός.

Η Πάλας δούλεψε καλύτερα, ο Εντουάρ στο 68' αστόχησε σε εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, όμως στο 70' ετοίμασε το γκολ για τον Ζαχά που με εύκολο πλασέ γύρισε το ματς για το 2-1! Οι «λύκοι» δεν το άφησαν το παιχνίδι, ξαναπάτησαν στην αντίπαλη περιοχή, στην καλύτερη ευκαιρία τους στο 87' ο Νέβες με σουτ από απόσταση είδε τον Γκουαΐτα εντυπωσιακά ν' αποκρούει και η Πάλας τελικά πανηγύρισε τη νίκη.


 


 

Κώστας Ζάλιαρης