Γουλβς: Οκτώ μήνες χωρίς «διπλό», κανένα γκολ σε 360 λεπτά και μοναδική ελπίδα ο Ντιέγκο Κόστα! (vids)

Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αναμετρήσεις πανηγύρισε η Γουλβς κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία παρότι δεν έχει ακόμη προπονητή στον πάγκο της, αφού αποχώρησε ο Μπρούνο Λάζε, επιχειρεί να ορθοποδήσει και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Επόμενη… αποστολή, αυτή απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στον «Σέλχαρστ Παρκ», όπου για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς, πρέπει να καταρρίψει μία «διπλή» παράδοση, «ποντάροντας» πολλά στον Ντιέγκο Κόστα!  



Γουλβς: Οκτώ μήνες χωρίς «διπλό», κανένα γκολ σε 360 λεπτά και μοναδική ελπίδα ο Ντιέγκο Κόστα! (vids)

Με την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Γουλβς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για την Τρίτη (18/10), με τους «λύκους» να συναντούν την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά στο «Σέλχαρστ Παρκ», στοχεύοντας στο πρώτο τους τρίποντο μακριά από το «Μολινό», στην φετινή Premier League.

Ο λόγος; Διότι η Γουλβς μετρά δύο σερί ήττες εκτός έδρας και τέσσερις στα πέντε τελευταία ματς της, με το εντυπωσιακό της υπόθεσης να είναι πως δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, σε κανένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μακριά από το… σπίτι.

Η μοναδική εξαίρεση είναι το ματς απέναντι στη Λιντς, στην πρεμιέρα της Premier League, όταν και προηγήθηκε με τον Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά έκτοτε ακολούθησε η ήττα με 1-0 από την Τότεναμ, η «λευκή» ισοπαλία με τη Μπόρνμουθ, το 2-0 στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ και το 3-0 απέναντι στη Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η εικόνα της Γουλβς εκτός έδρας… προβληματίζει, την στιγμή που το τελευταίο της «διπλό» στην Premier League, χρονολογείται τον Μάρτιο, στη νίκη με 1-0 επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Στα αρνητικά αυτά στατιστικά των «λύκων» έρχεται να προστεθεί και η παράδοση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Μετρά τρεις σερί ήττες ανεξαρτήτου έδρας, δίχως και πάλι να έχει σκοράρει, ενώ σε καμία από τις δύο τελευταίες της επισκέψεις στο «Σέλχαρστ Παρκ», δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ανησυχητικό; Ίσως, αλλά ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, πως ο Ντιέγκο Κόστα μετρά σε 4 ματς απέναντι στους «αετούς», 2 γκολ και μία ασίστ, αναζητώντας ακόμη το «παρθενικό» του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Δημήτρης Μανάκος