«Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η αξία του Λάμπαρντ»

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας αναφορικά με τον Φρανκ Λάμπαρντ μετά τη νίκη (5-1) της Τσέλσι επί της Μπόλτον στο «Ρίμποκ». Ο Πορτογάλος προπονητής των «μπλε» υποστήριξε πως ουδέποτε αμφισβήτησε την αξία του Άγγλου μέσου, δηλώνοντας χαρούμενος για την εμφάνιση και το χατ- τρικ του διεθνούς άσου.



«Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η αξία του Λάμπαρντ»

«Ήταν πολύ καλό για τον ίδιο το γεγονός πως σκόραρε τρεις φορές. Έκανε εκπληκτική εμφάνιση και άξιζε τα γκολ» ανέφερε αρχικά ο Βίλας – Μπόας, συμπληρώνοντας πως: «Έδειξε την ποιότητά του με τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και σκόραρε. Πρέπει να πω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος την αξία του».

Το ροτέισον του νέου τεχνικού της Τσέλσι δεν έχει βρει ακόμη την ανταπόκριση που θα περίμενε ο Βίλας – Μπόας από τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, ο ίδιος έδωσε την εξήγηση της εφαρμογής της συγκεκριμένης τακτικής: «Δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με τον ανταγωνισμό. Όλοι στην προπόνηση δουλεύουν σκληρά, υπάρχει ανταγωνισμός και κερδίζουν μια θέση στο αρχικό σχήμα».