Πρώτο φετινό ματς του Κριστιάνο ως βασικός στο «Ολντ Τράφορντ»!

Έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά το πρώτο του γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέχθηκε από τον Έρικ Τεν Χαγκ στην βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το ματς της 11ης αγωνιστικής της Premier League απέναντι στη Νιούκαστλ. Πέρασαν έξι μήνες από την τελευταία φορά που ο Πορτογάλος ξεκίνησε στους πρώτους «11» στο «Ολντ Τράφορντ»!



Πρώτο φετινό ματς του Κριστιάνο ως βασικός στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σημαντικό παιχνίδι δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νιούκαστλ, για την 11η αγωνιστική της Premier League, και από τη στιγμή που είναι… κρίσιμο, επιλέγεται στην βασική ενδεκάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος, που πλέον έχει σκοράρει στη φετινή σεζόν, ξεκινά στους πρώτους «11» σε εντός έδρας ματς για πρώτη φορά φέτος, με την τελευταία να χρονολογείται πριν από περίπου έξι μήνες.

Ο λόγος για τη νίκη με 3-0 απέναντι στη Μπρέντφορντ, στις 5 Μαΐου, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της περσινής σεζόν, με τον Κριστιάνο να σκοράρει. Έκτοτε, ο Πορτογάλος δεν ξεκίνησε ποτέ βασικός στο «Ολντ Τράφορντ», σε επίπεδο Premier League και η τάξη αποκαθίσταται κόντρα στη Νιούκαστλ!

Δημήτρης Μανάκος