Οι Κέιν και Τόνεϊ αδικούνται γιατί... υπάρχει ο Χάαλαντ

Όταν υπάρχει στο ίδιο πρωτάθλημα ο άνθρωπος που πετυχαίνει 1,7 τέρματα ανά ματς και έχει ήδη φτάσει στα 15 γκολ μέχρι και αυτό το σημείο, είναι λογικό η απόλυτα ικανοποιητική επίδοση των Κέιν και Τόνεϊ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ σε ό,τι αφορά στο σκοράρισμα, να μένει απλά σε δεύτερη μοίρα.  



Οι Κέιν και Τόνεϊ αδικούνται γιατί... υπάρχει ο Χάαλαντ

Την σεζόν 2021-2022, το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Λίγκας μοιράστηκε στους Σαλάχ και Σον, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την αγωνιστική περίοδο έχοντας σκοράρει από 23 φορές.

Φυσικά αυτός ο αριθμός θα σβήσει άμεσα από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αφού του απομένουν μονάχα 8 γκολ για να φτάσει σε αυτή την επίδοση και είμαστε ακόμα στα μισά του Οκτώβρη.

Η αλήθεια είναι πως έχουν διεξαχθεί μόλις 9 παιχνίδια στην Πρέμιερ για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά και το γεγονός πως ο Χάρι Κέιν και ο Άιβαν Τόνεϊ έχουν από 8 γκολ, θα έπρεπε να είναι στατιστικό που θ' απολάμβανε αναφορές και λάμψη στα Media.

Σχεδόν έφτασαν αμφότεροι στην πρώτη 10άδα από το πρώτο δίμηνο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και μέχρι τη λήξη έχουν ευκαιρία να φτάσουν στα περσινά επίπεδα των πρώτων σκόρερ και να κυνηγήσουν ακόμα περισσότερα. Κι όμως, η δική τους επίδοση, σχεδόν δεν περνάει από το μυαλό κανενός. Κι αυτό διότι ο Viking που απέκτησε το φετινό καλοκαίρι η Σίτι, έχει... διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά του.