Ντάγκλας Λουίζ: Ήθελε σαν τρελός να φύγει και τελικά… ανανέωσε με τη Βίλα!

Την ανανέωση της συνεργασίας του Ντάγκλας Λουίζ με την Άστον Βίλα κατέστησε επίσημη πριν από μερικά λεπτά η διοίκηση των «χωριατών», με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται μία «ανάσα» από την Άρσεναλ, στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, να θέλει να μεταβεί στο «Έμιρεϊτς» και εν τέλει να ανανεώνει!



Ντάγκλας Λουίζ: Ήθελε σαν τρελός να φύγει και τελικά… ανανέωσε με τη Βίλα!

Πριν από μερικούς μήνες, ο Ντάγκλας Λουίζ βρέθηκε μία «ανάσα» από την Άρσεναλ. Ήταν ο μοναδικός στόχος του Μικέλ Αρτέτα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο οι Λονδρέζοι, βρέθηκαν κοντά σε μία ακόμη οικονομική υπέρβαση.

Κατέθεσαν τρεις προσφορές, απορρίφθηκαν όλες, ο μέσος της Άστον Βίλα παρέμεινε στο «Βίλα Παρκ» και ενώ ήθελε σαν… τρελός να αποχωρήσει, εν τέλει ξεκίνησε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Μάλιστα, πλέον το συμβόλαιό του ανανεώθηκε επίσημα, με τον Λουίζ να υπογράφει τετραετές με βελτιωμένες αποδοχές και αυτό να έχει ισχύ μέχρι το 2026. Από τα οξύμωρα των… ποδοσφαιριστών, μεταξύ των μεταγραφικών περιόδων. Ήθελε να φύγει και… έμεινε με νέο συμβόλαιο!

Δημήτρης Μανάκος